18 uutta osaketta Osaketyökaluun, Aasian jätit valtasivat kärkisijat

Lisäsimme uusia osakkeita Osaketyökaluun. Uudet osakkeet ovat Aasian markkinoiden parhaimpia teknologiayhtiöitä ja megatrendiyhtiöitä USA:sta. Moni myös hyötyy ”stay home” -taloudesta.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Lisäsimme uusia osakkeita Osaketyökaluun. Uudet osakkeet ovat Aasian markkinoiden parhaimpia teknologiayhtiöitä ja megatrendiyhtiöitä USA:sta. Moni myös hyötyy ”stay home” -taloudesta.

Toimme 18 uutta teknologiaosaketta kansainvälisten osakkeiden Osaketyökaluun

Lisäsimme läjän uusia teknologiaosakkeita Osaketyökaluun. Osaketyökalussa on jo ennestään S&P 500, STOXX Europe 600 ja Nasdaq 100 -indeksien yhtiöt. Nyt lisäsimme sinne valikoituja nopeasti kasvavia teknologiayhtiöitä USA:sta ja Aasian teknologiajätit. Kansainvälisiä sijoituskohteita etsivän sijoittajan valikoima parani jälleen.

Uudet osakkeet

Alibaba Group on “Kiinan Amazon.com”, jolla on 711 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Markkina-arvo 531 miljardia dollaria.

AppFolio on johtava pilvipohjaisia yritysohjelmistoja ja data-analytiikkaa kiinteistö- ja lakitoimistoille tarjoava yhtiö. Markkina-arvo on 3,2 miljardia dollaria.

Atlassian Corporation on sisällön- ja projektihallinnan ohjelmistoja kehittävä australialainen yhtiö, joka omistaa muun muassa Trellon. Markkina-arvo on 32,5 miljardia dollaria.

Dropbox on johtavia kollaboraatio-platformeja, joka muuttaa tapoja, miten ihmiset ja tiimit työskentelevät. Markkina-arvo on 7,4 miljardia.

DocuSign on ”paperista digitaaliseen” -megatrendin kärkiohjelmistoyhtiöitä. Yhtiön palvelun avulla asiakirjoja voidaan allekirjoittaa sähköisesti ja arkistoida pilvipalveluun. Markkina-arvo on 16,0 miljardia.

HubSpot on Salesforcen kilpailija ja pilvessä toimiva markkinoinnin automaatio-ohjelmisto. Markkina-arvo on 6,0 miljardia.

Pinterest on sosiaalisen median yhtiö, jonka palvelua käytetään ilmoitustaulutyyppisesti linkkien ja kuvien jakoon. Sitä käytetään esimerkiksi kodin sisustuksen ideoinnissa. Markkina-arvo on 8,6 miljardia.

Samsung Electronics on etelä-korealainen maailman suurimpia teknologiayhtiöitä. Markkina-arvo on yli 250 miljardia dollaria.

Shopify on pilvipohjainen palvelu, jonka avulla pk-yritykset voivat rakentaa verkkokaupan ja rakentaa monikanavaisen myynnin seurannan. Markkina-arvo on 44,2 miljardia.

Slack Technologies on ryhmien ja organisaatioiden sisäiseen viestintään suunnattu pikaviestintäsovellus. Sen kysyntä on kasvanut voimakkaasti, kun yhtiöissä ollaan pakotettuja etätöihin. Markkina-arvo on 13,0 miljardia.

Snap on sosiaalisen median yhtiö, josta on odotettu Instagramin haastajaa, mutta yhtiö ei ole vielä lunastanut täysin odotuksia. Snapchat on erityisen suosittu nuorten keskuudessa. Markkina-arvo on 17,2 miljardia.

Spotify Technology on musiikin suoratoistopalelu. Markkina-arvo on 23,7 miljardia.

Squaren visio on tarjota jokaiselle palveluita tai tuotteita myyvälle mahdollisuus vastaanottaa maksuja vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Squaren tuotteilla ja palveluilla voi korvata koko kassajärjestelmän. Markkina-arvo on 24,8 miljardia.

Taiwan Semiconductor Manufacturing on maailman suurin puolijohdeyhtiö, jolla on 52 %:n markkinaosuus. Markkina-arvo on yli 230 miljardia dollaria.

Tencent Holdings on kiinalainen sosiaalisen median ja pelialan jättiyhtiö. Yhtiö omista muun muassa suomalaisen Supercellin. Markkina-arvo on noin 450 miljardia dollaria.

Trade Desk on pilvipohjainen alusta, jonka avulla mainostajat voivat rakentaa, ostaa ja seurata mainoskampanjoita digitaalisissa kanavissa. Markkina-arvo 8,7 miljardia dollaria.

Über Technologies on taksialan ja liikkumisen disruptoija, joka ei omista yhtään taksia. Yhtiö listautui vuonna 2019. Markkina-arvo 44,5 miljardia.

Yelp on sovellus, johon käyttäjät kirjoittavat arvioita paikallisista pienyrityksistä. Yelpillä on 36 miljoonaa käyttäjää. Markkina-arvo on 1,6 miljardia.

Tutki osakkeita Osaketyökalulla

Osaketyökalun kokonaispisteytyksen perusteella uusista tulokkaista parhaimmat pisteet saavat: Taiwan Semiconductor, Alibaba ja Tencent. Tutki ja vertaile yllä olevia uusia tulokkaita ja muita osakkeita Osaketyökalulla:

  • Osaketyökalun pisteytystä
  • Vertaile kokonaistuottojalukuja ja riskilukuja
  • Fundamentteja, kuten tunnuslukuja ja arvostuslukuja
  • Liikevaihdon ja tuloksen kasvua
  • Analyytikkojen suosituksia
  • Työkalussa myös ESG-pisteet!
Tutustu osaketyökaluun tästä!
Sinua voisi kiinnostaa
Helsingin pörssi
TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista
Haastattelussa Wimaon johto – yritys ratkaisee globaalin muovijäteongelman kannattavasti
Parhaat yhdistelmärahastot
Vertailussa suosituimmat yhdistelmärahastot – katso parhaat!
Sijoittajan valinnat