Tässä sijoituskohteemme Sijoittajamestari-kilpailuun

Sijoittajamestari on sijoituskilpailu, jossa käyt kauppaa osakkeilla, indekseillä, valuutoilla ja raaka-aineilla ja voit voittaa 100 grammaa puhdasta kultaa (arvo 3 200 euroa). Kilpailu alkoi tänään. Ostimme salkkuumme näitä sijoituskohteita.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sijoittajamestari on sijoituskilpailu, jossa käyt kauppaa osakkeilla, indekseillä, valuutoilla ja raaka-aineilla ja voit voittaa 100 grammaa puhdasta kultaa (arvo 3 200 euroa). Kilpailu alkoi tänään. Ostimme salkkuumme näitä sijoituskohteita.

Lue tästä, millä strategialla lähdemme kisaan.

Kilpailu alkaa tänään maanantaina 5.10.2015 – vielä ehdit mukaan! Alla taulukossa on listattuna käytettävissä olevat sijoitustuotteet ominaisuuksineen.

NGM-sijoitusinstrumentit

Osakemarkkinanäkemyksemme perustamme riski-indikaattoriin, joka kertoo, ovatko riskit osakemarkkinoilla nousussa vai laskussa. Mikäli riskit nousevat, on suuri todennäköisyys, että kurssit laskevat. Tällöin ostamme kisasalkkuun SHORT- tai BEAR-sijoitustuotteita.

Alla olevasta kuvaajasta voi havaita, että riski-indikaattori on kääntynyt laskuun, mikä on positiivista osakkeille. Seuraamme indikaattorin kehitystä kisan aikana päivittäin. Aloitamme kisan LONG-/BULL-tuotteilla.

20151005-sijoittajafin-kokonaisriski-indikaattori

Sijoitusinstrumentit valitsemme ottamalla ensin näkemyksen yksittäisistä osakkeista, indekseistä tai raaka-aineista. Tämän jälkeen valitsemme näkemykseen ottamiseen houkuttelevimman tuotteen.

Lähtösalkkumme

Valitsimme salkkuun yhdysvaltalaiset teknologiasektorin, joka löytyy Indeksin valintatyökalumme TOP-5:sta. Myös yhdyskuntapalvelusektori löytyy Indeksin valintatyökalumme TOP-5:sta. Kyseiseltä sektorilta löytyy saksalainen E.ON, jota otimme salkkuun BULL-sertifikaatilla.

Nokian Renkaat on Osakevalintatyökalumme TOP-10:ssä. Osakkeella on hyvä kurssimomentti ja analyytikot ovat nostaneet yhtiön tulosennusteita. Saksalaiset osakkeet eivät kuulu Indeksin valintatyökalumme kärki-indekseihin. DAX-indeksi on herkkä markkinatunnelmien muutoksille. Koska riski-indikaattori on laskussa, tukee se osakemarkkinoita ja volatiilia DAX:ia. Öljy on mukana hajauttavana elementtinä.

Tarkastelemme näkemystämme ja salkkuamme riski-indikaattorissa ja muissa työkaluissamme tapahtuvien muutosten perusteella.

NGM salkku

Sinua voisi kiinnostaa
Helsingin pörssi
TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista
Parhaat yhdistelmärahastot
Vertailussa suosituimmat yhdistelmärahastot – katso parhaat!
Viikon laatuosake: Marimekko tähtää kannattavaan kasvuun
Sijoittajan valinnat