Testaa ilmaiseksi uutta osakevalintatyökalua!

Sijoittajan tietopalvelu Sijoittaja.fi on tänään julkistanut uuden Suomessa kehitetyn työkalun kansainvälisten osakkeiden valintaan. Osakevalintatyökalu on jatkoa suositulle ETF-rahastojen valintatyökalulle.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sijoittajan tietopalvelu Sijoittaja.fi on tänään julkistanut uuden Suomessa kehitetyn työkalun kansainvälisten osakkeiden valintaan. Osakevalintatyökalu on jatkoa suositulle ETF-rahastojen valintatyökalulle.

Osakevalintatyökalu on testattavissa veloituksetta tämän linkin kautta 14.12. klo 22.00 saakka. Jos olet jo Sijoittaja.fi -jäsen, voit käyttää työkalua tunnuksilla jatkossa kirjautumalla palveluun.

Osakevalintatyökalun avulla piensijoittaja löytää helposti houkuttelevia ja omaan sijoitustyyliin sopivia ulkomaisia pörssiosakkeita

Työkalu pisteyttää pörssiyhtiöitä eri ominaisuuksien perusteella ja laskee jokaiselle osakkeelle kokonaispisteet. Parhaimmat pisteet saaneet yhtiöt ovat houkuttelevimpia sijoituskohteita. Pisteytys perustuu akateemisen sijoitustutkimuksen löydöksiin ja Sijoittaja.fi:n pitkään kehitystyöhön. Osakkeita pisteytetään esimerkiksi riskin, kannattavuuden vakauden, tuloskehityksen, arvostuslukujen ja osinkohistorian sekä -tuoton perusteella.

Ulkomaisiin osakkeisiin sijoittamalla piensijoittaja voi parantaa osakesalkun tuottoa ja laskea sen riskiä. Sijoitusvaihtoehtoja on enemmän ja salkun riskiä voi laskea hajauttamalla Suomen ulkopuolelle.

”Kansainvälisillä markkinoilla on listattuna lähes 60 000 pörssiyhtiötä. Kenenkään sijoittajan aika ei riitä perehtymään edes murto-osaan yhtiöistä. Työkalumme auttaa sijoittajaa löytämään parhaat ja omaan sijoitustyyliin sopivat osakkeet. Työkalu sisältää valmiita sijoitusideoita. Yhdellä napin painalluksella sijoittaja löytää esimerkiksi TOP 10 kansainväliset laatuyhtiöt, arvoyhtiöt ja osinkoyhtiöt.” Kertoo perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

”Suomalaiset piensijoittajat saavat nyt etulyöntiaseman, sillä vastaavaa työkalua ei maailmalta löydy. Olemme sijoittajan puolella ja haluamme kehittää maailman parhaat digitaaliset työkalut piensijoittajan sijoituspäätösten tueksi.” Heikkilä jatkaa.

Osakevalintatyökalu ilmaiseksi testattavissa 14.12.

Osakevalintatyökalu kuuluu Sijoittaja.fi:n maksulliseen palveluun ja jäsenet voivat jatkossa käyttää työkalua kirjautumalla palveluun. Työkaluun voi nyt tutustua ilmaiseksi tämän linkin kautta 14.12. klo 22.00 asti.

Kysyttävää, palautetta tai kehitettävää?

Heräsikö työkalusta ajatuksia, kehitysehdotuksia tai jotain missä voisimme parantaa? Lähetä meille palautetta palaute@sijoittaja.fi tai chatin kautta.

Sinua voisi kiinnostaa
Osakevalintatyökalun viisi parasta osaketta lokakuussa 2017
Sijoittaja.fi:n Osakevalintatyökalu uudistui
Osakevalintatyökalussa nyt yli 1000 ulkomaista osaketta – Tässä toimialojen parhaat
Sijoittajan valinnat