Uusi sijoituskohde: USA:ssa vahvasti startannut muutosjohtamisen innovaatio NOOA kasvaa joukkorahoituksella

Suomessa kehitetty muutoksen johtamisen digitaalinen pilvipalvelu NOOA saa tunnustusta ja herättää suurta mielenkiintoa sekä kotimaassa että USA:ssa. Innovatiivinen muutosjohtamisen SaaS-palvelu NOOA on saanut vahvan startin USA:ssa kahden ison asiakkaan siivittämänä. Kasvu kiihtyy nyt joukkorahoituksella.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Suomessa kehitetty muutoksen johtamisen digitaalinen pilvipalvelu NOOA saa tunnustusta ja herättää suurta mielenkiintoa sekä kotimaassa että USA:ssa. Innovatiivinen muutosjohtamisen SaaS-palvelu NOOA on saanut vahvan startin USA:ssa kahden ison asiakkaan siivittämänä. Kasvu kiihtyy nyt joukkorahoituksella.

Digitaalisen murroksen kourissa muutoksen johtamisesta on nykypäivinä muodostunut yksi yritysten tärkeimmistä menestystekijöistä

NOOAn ovat kehittäneet kokeneet muutoksen johtamisen asiantuntijat, jotka havaitsivat työssään konkreettisesti, miten perinteiset mallit muutoksen johtamisessa eivät enää toimi kuten ennen.  Konkreettinen esimerkki murroksesta on se, että viimeisen 15 vuoden aikana 52 % Fortune 500 yrityksistä on kadonnut. Suurimpana syynä on yritysten puutteellinen valmius toteuttaa pakollisiakaan muutoksia. Digitaalisen murroksen myötä yritysten tulee tarvittaessa muuttua nopeasti, mikäli ne haluavat selviytyä ja pysyä kilpailukykyisinä.

Osakeanti jatkuu 31.1.2017 asti. Tutustu osakeantiin ja sijoita!

NOOA SaaS-palvelun avulla yritykset voivat paremmin johtaa ja hallita muutosta

Tähän kasvavaan tarpeeseen TripleWin Oy on kehittänyt NOOA SaaS-palvelun, jonka avulla yritykset voivat paremmin johtaa ja hallita muutosta. TripleWin ja NOOA valittiin LandInChicago US Market -ohjelmaan, jonka tarkoitus on tukea ja auttaa suomalaisia maailmanlaajuiseen levitykseen sopivia innovaatioita USA:n markkinoille. Kahden Chicagossa vietetyn viikon aikana yritys onnistui hankkimaan ensimmäiset asiakkaat. Asiakkaat ovat suuria enterprise-asiakkaita kuten CGN Global sekä vakuutusalan jättiläinen AON. Asiakkaiden yhteenlaskettu elinkaariarvo on yli seitsemän miljoonaa euroa.

NOOAlla satojen miljardien markkinat

Merkittävänä esimerkkinä NOOAn saamasta tunnustuksesta on Quality Innovation Award –kilpailun voitto 2016 Suomen sarjassa mikro- ja startup-yritykset. Analyytikot ovat arvioineet NOOA-palvelun markkinoiksi USA:ssa yli 566 miljardia dollaria.

NOOAn markkina muodostuu kahdelta eri markkina-alueelta. Ensimmäinen markkina-alueista on business gamification -markkina johtuen NOOAn pelillisistä elementeistä ja toinen on muutosjohtamisen konsultointi -markkina.

NOOAn kohderyhmää ovat suuryritykset ja -yhteisöt, jotka ovat kooltaan ja henkilömäärältään sellaisia, että muutoksen läpivienti on hidasta ja tuottaa ongelmia.

NOOAn merkittävimmät haastajat tulevat perinteisen muutoksen johtamisen sekä uudentyyppisten SaaS-palvelujen sektorilta. NOOAa vastaavia innovaatioita löytyy hyvin vähän. Vahvuutena tässä markkinassa NOOAlla on se, että se tuottaa lisäarvoa kaikille organisaation eri tasoille.

Sijoitusten turvin saavutamme kiihdytetyn kasvun Yhdysvaltain markkinoilla, luomme paikallisen palvelutuen sekä viemme menetelmään liittyvän patentoinnin päätökseen.

NOOAn ovat kehittäneet muutoksen johtamisen konsultit

Yli 20 vuotta muutoksen johtamisen konsultoinnissa mukana olleina he ovat oikeita asiantuntijoita näkemään muutoksen johtamisessa tapahtuneen käännöksen. Tiimin jäsenillä on taustallaan neljä onnistunutta exitiä ja yksi listautumisanti.

TripleWin Oy on NOOAn sataprosenttinen omistaja

Yrityksen valuaatioksi on laskettu 3 000 000 euroa. Joukkorahoituksen minimisijoitus on 120 €. Kehitystyön aikana syntyi myös kansainvälinen patenttihakemus PCT/FI2016/050555 menetelmälle, jolla datan perusteella mitataan muutoksen onnistumista.

triplewin-luvut

Hyödyt sijoittajalle

Sijoittamalla NOOAn, sijoitat innovatiiviseen suomalaiseen SaaS-palveluun, joka tulee muuttamaan konsultointia liiketoimintana. Osallistumalla osakeantiin pääset seuraamaan aitiopaikalta suomalaisen innovaation maailmanvalloitusta. Lisäksi kutsumme kaikki omistajat kahdesti vuodessa omistajailtaan, jossa:

  • Pääset verkostoitumaan muiden sidosryhmiin kuuluvien kanssa
  • Kuulemaan NOOAn kehityksestä, sekä vaikuttamaan tulevaisuuden kehityssuuntiin
  • Saat uusimman tiedon siitä, miten NOOA on edistynyt Suomessa, että Amerikassa

Tämän lisäksi pääset osaksi NOOAn menestystä osakkeiden arvonnousun kautta. SaaS-innovaatioiden tapauksessa rahoituskierroksia on yleensä 4: Pre-seed, Seed, B-kierros ja A-kierros.

Tällä hetkellä NOOA hakee pre-seed rahoitusta. Tyypillisesti kierrosten välillä SaaS-palveluiden valuaatio on kaksinkertaistunut. Odotettavissa on siis sitä voimakkaampi osake-omistuksen arvonnousu, mitä aikaisemmin on tullut mukaan!

Linkki sijoituskierrokselle

NOOAlle on päätetty järjestää 300.000 € osakeanti joukkorahoituksella. Kyseessä on kaikille suunnattu mahdollisuus olla mukana tekemässä yhteiskunnallista historiaa muutoksen johtamisen alueella. Kerätyt varat käytetään NOOAn lanseeraamiseen USA:n markkinoille, paikallisen tukitiimin vahvistamiseen sekä menetelmäpatentin viimeistelyyn.

Osakeanti jatkuu 31.1.2017 asti. Tutustu osakeantiin ja sijoita!

Kumppaniartikkeli

Sinua voisi kiinnostaa
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?
Yrityslainoihin sijoittaminen
Vertaislainojen verotus? Näin sanoo verottaja
Sijoittajan valinnat