Osakevalintatyökalun viisi parasta osaketta lokakuussa 2017

Osakevalintatyökalu uudistui ja antaa nyt entistäkin parempia tuloksia. Tässä lista 5 houkuttelevimmasta osakkeesta Helsingin pörssissä lokakuussa 2017!

Henri Heikinheimo
Henri Heikinheimo

Osakevalintatyökalu uudistui ja antaa nyt entistäkin parempia tuloksia. Tässä lista 5 houkuttelevimmasta osakkeesta Helsingin pörssissä lokakuussa 2017!

Entistäkin parempi osakevalintatyökalu

Sijoittaja.fi:n Osakevalintatyökalu uudistui. Olemme kesän ja syksyn aikana kehittäneet Osakevalintatyökaluamme entistäkin paremmaksi. Osa kehityksestä näkyy ulos päin, ja osa kehityksestä näkyy vastaavasti osakkeiden parempana pisteytyksenä. Historiassa työkalun parhaisiin osakkeisiin sijoittanut on päihittänyt indeksit ja rahastot ylivoimaisesti, uudella pisteytyksellä varmuus vain kasvaa.

KEHITIMME LAATUPISTEYTYSTÄ

Paransimme työkalu-uudistuksessa erityisesti laatupisteytystä. Keräsimme kesän ja syksyn aikana kaikille suomalaisille pörssiyrityksille tarkistetun datan itse. Näin pystymme tarjoamaan työkalun käyttäjille parhaimman mahdollisen laatupisteytyksen ilman turhia virheitä, joita screenerit ja datatoimittajien datat usein sisältävät.

Laatupisteet lasketaan työkalussa operatiivisen tuloksen vakaudesta, kannattavuustrendistä ja taseen vakavaraisuudesta. Parhaimmat laatupisteet saaneilla yhtiöillä on vakaa tulos yli suhdannesyklin, kannattavuustrendi on nouseva ja tase vahva. Lue tästä, miten laatupisteet työkalussa lasketaan.

Pitkässä juoksussa TOP-osakkeet voittaneet indeksit selvästi

Reilun 3 vuoden historiansa aikana osakevalintatyökalun parhaat osakkeet ovat tuottaneet yli 2 kertaa niin paljon kuin OMX Helsinki 25 -indeksi. Parannetun datan myötä osakkeille saadaan jatkossa entistä tarkemmat pisteytykset, mikä puolestaan tarkoittaa sijoittajalle entistäkin suurempaa ylituottoa.
Alla olevassa kuvaajassa on esitetty työkalun perusteella parhaimpien osakkeiden ja yleisindeksien kehitykset kesäkuun 2014 alusta lähtien. Tuottoeroa TOP-salkkujen hyväksi on syntynyt merkittävästi. Lue miten hyödyntää Suomalaisten osakkeiden valintatyökalua.

  • Parhaiden osakkeiden korit (TOP 5, 10 ja 15) ovat tuottaneet hyvin (+118,3 % / +96,3 % / +100,0 %) ja indeksejä enemmän.
  • Seurannan aikana suuryhtiöt ovat tuottaneet 49,6 %, keskisuuret 69,6 % ja pienet 76,1 %.

Tuotot TOP-osakkeille on laskettu tasapainotettuna keskiarvona päivän päätöskursseista. Tuotot on indeksoitu alussa indeksipisteeseen 100. Tuottoja ei ole rasitettu kaupankäyntikuluilla tai mahdollisilla verovaikutuksilla. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Top-Bottom-listat perustuvat Sijoittaja.fin jäsenille tarkoitettuun osakevalintatyökaluun, joka on yli kymmenen vuoden kehitystyön tulos. Se pohjautuu akateemisen ja investointipankkien tutkimustiedon sekä käytännön salkunhoitokokemuksen hyödyntämiseen. Hyödynnämme työkalua aktiivisesti myös omassa varainhoidossamme. Tuottojen laskennan ja Osakevalintatyökalun listan päivitystiheys on kaksi viikkoa alkaen 1.6.2014.

Viisi parasta osaketta lokakuussa 2017 – Katso osakkeet ja lue kommentit

Osakevalintatyökalun Suomi-osakkeiden kärjestä löytyvät Yleiselektroniikka (77 pistettä), Aktia (74 pistettä), Technopolis (72 pistettä), Alma Media (71 pistettä) ja Fiskars (70 pistettä).

Liity jäseneksi ja katso taulukot, kokonaispisteytys ja lue kommentit!

jasensisalto_kirjaudu

Sinua voisi kiinnostaa
Helsingin pörssi
TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista
Viikon laatuosake: Marimekko tähtää kannattavaan kasvuun
Tekoälyuutiset: Nvidia ja tekoälymarkkina kasvaa edelleen
Sijoittajan valinnat